top of page
Image by Drew Beamer

Hvorfor velge oss?

✓ Godkjent mesterbedrift
✓ Du forholder deg til kun en prosjektleder
✓ Levering innen tidsfrist eller avslag på pris
✓ Høy kvalitet
✓ Lang erfaring
✓ Vi tar hele jobben for deg
✓ 10 års garanti på bad!

Tjenester

Vi har alt som trengs for å utføre arbeidet!

Image by Dominik Vanyi
worker-laying-paving-stones-stone-paveme
Wood Frame of House

Vi utfører et bredt spekter av gravetjenester. Vi gjør gravejobber for oppføring av bygninger, alt av grunnarbeid for såler, kabelgrøfter, vann og avløp og tomteutgraving.

Utemiljø skal både se fint ut,  samt. være solid. Vi utfører grundig grunnarbeid og planering før det estetiske settes på plass. Vi utfører alt av tjenester for utemiljø enten som etterarbeid eller som leverandør av kun disse tjenestene. 

Vi utfører alt av oppussing som, rehabilitering av bad eller kjøkken, gulvsliping, snekkerarbeid, malearbeid, gulvlegging, rørlegger- og elektrikerarbeid. Hos oss forholder du deg kun til én prosjektleder som koordinerer de forskjellige håndverkerne og sørger for at rett arbeid utføres til rett tid og til høy fagmessig kvalitet.

Carpenter at Work
Image by Sven Brandsma
An outside look on wooden garage

Våre snekkere har lang erfaring og utfører jobben med faglig presisjon og kan utføre den jobben du har behov for. Hos oss er du altid i trygge hender.

Prosjektleder som følger alle oppdrag frem til ferdigstillelse.Vi ordner
det hele og vi står for kvalitet og hurtig levering hele veien. Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud, via kontaktskjemaet.
Vi ordner det hele og vi står for kvalitet og hurtig levering hele veien.

Vi utfører alt av male arbeid, tapetsering, legging av design puss på vegger, kalkmaling og kontrast vegger med høy kvalitet til avtalt tid og fast pris.

 

Vi har kvalitetsbevisste, nøyaktige og gode malere som kan faget sitt. Vi ordner det hele og vi står for kvalitet og hurtig levering hele veien. 

Vi tar også for oss alt av tilleggsønsker fra kunden, bl.a garasje, utehus, bod osv.

bottom of page